FAQ

Šta je partnerski program?

Partnerski program funkcioniše kao sistem zasnovan na proviziji, zasnovan na prodaji usluga putem zabavnih proizvoda. Prodavac na mreži King nudi svoje usluge preko svojih pridruženih partnera, kroz program King Affiliates, sa kojim naknadno deli profit ostvaren – generisan gubicima igrača – od king.rs . U konkretnom slučaju programa King Affiliates, provizijski –''pridruženi''- partner dovodi svoje posetioce na sajt king.rs, a zatim prima svoju mesečnu uplatu provizije koju generiše novi klijente koje je uputio na king.rs.

Zašto da se registrujem na partnerskom programu?

Postoji mnogo razloga da se registrujete u našem partnerskom programu. Besplatno je, nudi visok udeo u prihodu, mnogo proizvoda, pa zašto ne biste danas unovčili svoj saobraćaj pomoću King Affiliates.

Ko može da se registruje u partnerskom programu?

Svaka osoba/vebmaster koji koristi svoju veb lokaciju(e) uz poštovanje naših opštih uslova može da se pridruži King Affiliates. Svaki pridruženi partner može se registrovati samo jednom.

Da li postoje neke naknade za pridruživanje koje treba povezati sa King Affiliates?

Pridruživanje King Affiliates je potpuno besplatno! Nema nikakvih optužbi.

Kako da se registrujem da postanem član King Affiliates?

Prijavljivanje za King Affiliates je lako! Jednostavno kliknite na dugme REGISTRIRAJ SE i popunite formular da biste postali član King Affiliates.

Mogu li da registrujem više od jedne veb stranice?

Da možete. Ako je vaša prijava uspešna, možete registrovati više veb lokacija na svom King Affiliates nalogu. Možete kreirati pojedinačne veze za praćenje za svaku lokaciju kako biste mogli da pratite njihove performanse.

Da li King Affiliates prihvata sve veb-sajtove?

Ne, nemamo. Moramo da pregledamo svaku aplikaciju pojedinačno i procenimo da li su njena priroda ili sadržaj prikladni za King Affiliates ili ne.

Mogu li postati partner čak i ako nemam svoju veb stranicu?

Da možete. Pružamo alternativne alatke koje možete da koristite za promovisanje king.rs. Kontaktirajte naše menadžere podružnica danas na da biste razgovarali o opcijama koje su vam dostupne!

Koliko dugo traje kolačić?

Trajanje kolačića je 30 dana.

Koliko često se moja statistika ažurira?

Vaša statistika se ažurira u realnom vremenu.

Koliko mogu da zaradim?

Ne postoji ograničenje u iznosu prihoda koji možete zaraditi. Što više truda uložite u slanje kvalitetnog saobraćaja, više zarađujete.

Mogu li da promovišem King Affiliates i dobijem provizije od upućivanja novih filijala?

Da, možete da uputite pod-filijalu i dobijete dodatnu zaradu za svakog klijenta kojeg vaša pod-filijala pošalje na king.rs.

Kako se obračunavaju provizije?

Vaša mesečna provizija je procenat neto prihoda koji generišu vaši preporučeni igrači. Neto prihod se izračunava kao ukupan iznos umanjen za direktne troškove povezane sa istim preporukama, kao što su bonusi, nagrade za lojalnost, naknade za plaćanje i povraćaji sredstava.

Kako da dobijem provizije?

King Affiliates izračunava provizije na početku svakog meseca za aktivnost u prethodnom mesecu i prenosi proviziju u prve 2 nedelje svakog meseca.

Da li se negativni bilansi prenose?

Nudimo negativnu politiku prenosa.

Kako mogu da zatvorim svoj nalog?

Da biste zatvorili svoj King Affiliates nalog, pošaljite zahtev e-poštom na . Uverite se da ste nam dostavili svoj ID partnera, svoje ime i prezime.

Kako mogu da vas kontaktiram?

Možete nas kontaktirati bilo kada putem ove e-pošte: .